Ondernemersvereniging Bedrijventerrein Merenwijk"

Rechtstreeks naar inhoud gaan

Ontheffing aanvragen sleutelpaaltje

Ontheffing uitneembare sleutelpaal

Als er leveranciers komen of als uw bedrijf gaat verbouwen of verhuizen zijn er vaak voertuigen nodig om goederen te vervoeren of bouwmaterialen aan te leveren. Deze voertuigen kunnen soms niet direct voor uw bedrijf komen omdat de straat afgesloten is met een paaltje. Om toch de straat in te kunnen moet het paaltje tijdelijk verwijderd worden. Hier heeft u een ontheffing voor nodig.

 

Eenvoudig aanvragen

Via de website www.leiden.nl/paaltjes kunt u met een bedrijfsaccount heel eenvoudig een ontheffing aanvragen. Dit moet minimaal twee werkdagen van te voren. Hoe u dit doet, leest u in de flyer. De voorwaarden en kosten voor de ontheffing blijven hetzelfde. Deze staan op de website.

 

Veiliger en netter

Er worden geen sleutels meer afgegeven aan klanten (met uitzondering van jaarontheffing­houders). Medewerkers van de gemeente halen de paaltjes weg en plaatsen ze terug. Hiermee voorkomen we dat er sleutels kwijtraken of dat paaltjes niet worden teruggeplaatst. Zo houden we de stad veiliger en netter.

 

Meer informatie

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben ge√Įnformeerd. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met het Servicepunt Parkeren via tel. 071-516 5503 of mail naar unit.pmw@leiden.nl